Aanmelden Ontmoetingsdiner

Nieuwe verbindingen buiten je bubbel?

Hoe doen we dat eigenlijk? Mensen ontmoeten die zich doorgaans niet in onze ‘normale sociale kring’ bevinden? Juist die ontmoetingen kunnen zo verrassend zijn, soms onverwachts en bieden ons nieuwe indrukken en ervaringen waarvan we kunnen leren.

Door corona is er een sterker besef ontstaan dat we elkaar nodig hebben, ongeacht culturele achtergrond, inkomens-, opleidingsverschillen of geaardheid. Er is meer aandacht voor sociaal welzijn gekomen en we zien het zorgen voor elkaar als dat nodig is toenemen, ook buiten de eigen kring.

Flat style vector illustration, discuss social network, news, chat, dialogue speech bubbles

Wat doet dat met ons en wat brengt ons dat? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en we dromen graag verder met je hoe we ons meer kunnen verbinden met mensen buiten onze eigen kring. Hoe zou ons leven er dan uitzien en wat zou het ons kunnen brengen?

We verkennen het graag met je tijdens het dialoogdiner op 12 oktober a.s. van 18:00 uur tot uiterlijk 21:00 uur in buurthuis De Mussen in Den Haag óf online.

De avond wordt ingeleid door Mohammed El Arrag, hoofdinspecteur bij de Politie Den Haag, Portefeuille Cultuur & Verbinding. Hij is werkzaam bij bureau Hoefkade, midden in de Schilderswijk². Daarna gaan we in kleine groepen in dialoog³. In De Mussen wordt daarbij een Afghaanse maaltijd geserveerd¹.
Deze bijeenkomst wordt door de Stichting Eén land één samenleving georganiseerd in samenwerking met de Stichting Vobis.

We zien je graag! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

¹  De kosten voor de Afghaanse maaltijd zijn € 6,- per persoon.
    Meer over de bereiding van de Afghaanse maaltijd in dit filmpje
²  Meer informatie over de spreker 
³  ° Met dialoogbegeleiders van Dialoog in Den Haag.
    ° De parallelle online sessie wordt verzorgd door Utrecht in Dialoog.
    ° Woont je in (de omgeving van) Eindhoven, dan kun je daar deelnemen op
     een fysieke locatie. Klik voor meer informatie.